Hai sa ne cunoastem!

Briforest Hook Lift este o companie romaneasca fondata in 2017 in centrul tarii, ce are ca activitate principala echiparea si comercializarea suprastructurilor de ridicare cu carlig pentru autoutilitare si camioane. Experienta in utilizarea sistemelor abroll, calitatea echipamentelor si atentia acordata detaliilor asigura garantia produselor si serviciilor oferite.

Fondata

2017

Ore de montaj

1500

Proiecte finalizate

+30

Producatori

9

Sisteme  multilift cu utilizari multiple

Suntem carosieri dar si utilizatori al echipamentelor abroll comercializare, astfel incat avem experienta si knowhow in montarea, utilizarea si servisare sistmelor multi-lift.

Sisteme abroll / hooklift

Sistem skiploader camion Mercedes Actros

Sisteme skiploader

Camion cu macara si nacela

Macarale hidraulice

PTO si pompe hidraulice

Prize de putere si pompe hidraulice

Servicii de 5* stele

Alegerea perfecta

Echipam orice autoutilitara sau camion cu sisteme multi-lift, oferim servicii de omologare, garantie, intretinere si reparatii.
Efectuam transporturi cu camioane echipate cu sistem abrollkipper.

Oferim consultanta gratuita in alegerea camionului sau autoutilitarei potrivite si a echipamentului multi-lift adaptat nevoilor si aplicatiilor tale.

Comercializam sisteme multilift, macarale hidraulice, prize de putere, componente hidraulice, piese de schimb si accesorii in conditii avantajoase pentru carosieri, dealeri auto, revanzatori sau utilizatori finali.

Sisteme hooklift, macarale, containere si accesorii

Briforest Hook Lift este un start-up românesc, ce are ca activitate principală echiparea și comercializarea suprastructurilor de ridicare cu cârlig.

Scopul nostru este acela de a ajuta clientii in atingerea obiectivelor lor. Echiparea vehiculelor cu o suprastructura multifunctionala va facilita si accelera timpul de lucru. Suntem constant in cautare de noi provocari si proiecte ambitioase, care pot contribui la cresterea si dezvoltarea societatilor.

Infiintata in 2017 cu scopul de a presta servicii de transport, de-a lungul timpului, Briforest si-a extins domeniul de activitate catre montarea si comercializarea echipamentelor de ridicare. Incet, dar sigur, si-a crescut treptat proiectele, prin instalarea suprastructurilor pe sasiuri pe diferite marci (Iveco, Ford, Piaggio, Renault).

Experienta noastra ne permite sa ajutam organizatii din industrii diferite, cum ar fi: transport deseuri, colectare si reciclare deseuri, instalatii industriale, productie, etc.

Ceea ce ne diferentiaza de restul companiilor din domeniu, este adaptabilitatea la nevoile clientilor. Primul nostru contact va debuta cu urmatoarea intrebare: „In ce domeniu lucrati si pentru ce va fi utilizat echipamentul?” Credem in importanta detaliilor si, astfel, la momentul finalizarii proiectelor, reusim sa evitam aparitia neplacuta a unor eventuale costuri suplimentare.

Briforest Hook Lift

Excelenta in tot ceea ce facem

  • Intrebari frecvente