Aplicatii ale sistemelor multilift

Aplicatii ale sistemelor multilift

Gama de aplicatii ale sistemelor multilift este foarte variata datorita versatilitatii, sigurantei, performantei si eficientei lor.

Beneficiile utilizarii sistemelor hooklift in aceste aplicatii constau in cresterea eficientei si a productivitatii, reducerea costurilor, precum si o gestionare mai eficienta a materialelor si deseurilor.

Cu ajutorul sistemelor multilift cresti versatilitatea si productivitatea flotei tale, fara a creste numarul de camioane sau numarul soferilor. Obtii venituri mai mari fara a fi nevoit sa cresti cheluielile. In plus, containerele roll-on/roll-off pot fi incarcarcate sau descarcate de la nivelul solului, crescand siguranta si eliminand necesitatea unei rampe de incarcare.

Domenii de utilizare a sistemelor multilift

Gestionarea deseurilor

Sistemele hooklift sau skiploader sunt ideale pentru colectarea si transportul deseurilor. Acestea pot fi utilizate pentru ridicarea si transportul containerelor cu deseuri, precum si pentru descarcarea lor la statiile de transfer sau la centrele de reciclare.

Constructii

Sistemele multilift sunt esentiale pentru transportul si descarcarea materialelor de constructie, precum beton, balastru, nispip sau tevi. In plus pot fi utilizate si pentru ridicarea si transportul pamantului din excavari, a molozului sau a oricaror alte deseuri din demolari.

Industria petroliera

Sunt ideale pentru amplasarea containerelor abrollkipper etanse omologate ADR, IPROCHIM, langa sonde, puturi, bazine si bataluri pentru a colecta si transporta deseurile de slam petrolier, deseuri de ape uzate, deseuri de emulsii, deseuri de namoluri apoase.

Industria forestiera

Colectarea si transportul bustenilor, crengilor, rumegusului, cazaturilor de lemn sau a resturilor si altor materialele lemnose in containere abroll de mari dimensiuni este mai usoara si mai eficienta.

Servicii de salubritate

Sistemele multi lift s-au dovedit foarte potrivite pentru transportul deseurilor reciclabile sau a deseurilor menajere de la punctele de colectare catre depozitele ecologice autorizate.

Reciclarea materialelor

Datorita volumului mare, containerele abroll se pot folosi cu succes la toate categoriile de deseuri reciclabile: deseuri hartie carton, anvelope, plastic, lemn, sticla, textile, deseuri metalice.

Servicii edilitare

Utilizarea unui sitem multilift cu carlig permite folosirea unui singur camion pentru toate sarcinile, indiferent de sezon sau locul de munca, maximizand productivitatea si fiabilitatea pe tot parcursul anului.

Agricultura

Sunt utile pentru transportul cerealelor, aresturilor vegetale sau a altor produse agricole in containere mari. Containerele abroll pot fi folosite pentru a transporta recoltele de la camp la ferme sau in centrele de depozitare.

Intretinerea spatiilor verzi si a copacilor

Sustemele multilift aduc un plus de confort si permit manipularea foate eficienta, cu viteza si siguranta maxime, a containerelor pentru deseuri vegetale. Aceste pot fi descarcate si/sau schimbate la locul de munca, permitand muncitorior sa lucreze in mode continuu, timp in care camionul poate sa efectueze alte curse aducatoare de profit.

Transport si logistica

Sistemele hooklift sunt utilizate pentru transportul si manipularea containerelor mari, cum ar fi containerele de marfa, containerele de depozitare si containerele de transport. Acestea pot fi utilizate pentru a muta containerele pe santiere sau in zonele de stocare.

Industria alimentara

Permit transportul cisternelor de lapte sau ulei, pot fi utilizate pentru a transporta containerele de la ferme sau fabrici la centrele de distributie sau la punctele de vanzare.

cum te putem ajuta?

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale si pentru a asculta sugestiile tale. Daca doresti sa afli mai multe despre sistemele abroll, skiploader, macarale telescopice sau despre serviciile pe care le oferim, completeaza formularul de contact si iti vom raspunde in maxim 24 ore.

Nume
Telefon
Email
Subiect
Mesajul tau