Producatori sisteme multilift

Producatori sisteme multilift

Suntem mandri sa va prezentam o gama variata sisteme multilift de calitate, de la producatori renumiti. Fiecare producator reprezentat de Briforest Hook Lift are o experienta vasta in domeniul sistemelor cu carlig pentru transportul containerelor si ofera produse si servicii de cea mai buna calitate. Reprezentam producatori de sisteme multilift care acopera intreaga gama: de la sistemele multilift durabile si eficiente din punct de vedere al costurilor, pana la cele mai inovatoare si personalizabile sisteme multifilt. Suntem siguri ca la noi veti gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

VDL Container Systems

VDL Container Systems

VDL Container Systems este recunoscuta ca unul din principalii producatori de sisteme multilift din Europa. VDL continua sa inoveze si sa isi extinda gama de produse pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale pietei. Produsele VDL Container Systems sunt cunoscute pentru fiabilitatea si durabilitatea lor pe termen lung, sunt realizate din materiale de calitate superioara si supuse celor mai riguroase teste de calitate. Compania ofera, de asemenea, servicii de suport pentru clienti, cum ar fi consultanta tehnica si training, pentru a asigura functionarea optima a produselor sale.

VDL produce sisteme abrollkipper, sisteme skiploader, sisteme de transport containere cu cablu si sisteme de transport containere cu lant.

Jimeca

Jimeca

Jimeca este o companie spaniola specializata in productia de sisteme multilift si alte accesorii pentru vehicule comerciale. Fondata in 1992, Jimeca s-a concentrat pe dezvoltarea de produse de inalta calitate, inovatoare si fiabile, care sa satisfaca nevoile clientilor din intreaga lume. Gama de produse a companiei include sisteme hooklift pentru containere si alte accesorii pentru vehicule comerciale, cum ar fi basculante si platforme, toate realizate din materiale de calitate superioara si supuse celor mai riguroase teste de calitate. Jimeca detine 70% din piata de sisteme multilift din Spania.

Jimeca produce sisteme abrollkipper,  remorci agricole si semiremorci cu sisteme abroll si o gama variate de containere abroll..

King

King

King este un producator polonez de sisteme multilift cu carlig si alte accesorii pentru vehicule comerciale, cu sediul in Polonia. Compania a fost fondata in 2005 si de atunci s-a concentrat pe furnizarea de produse de cea mai buna calitate, care sa raspunda cerintelor clientilor din diverse industrii. Datorita calitatii si bunei reputatii, King a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de ridicare cu carlig din Polonia, cu o retea extinsa de distribuitori si prezenta pe pietele internationale, inclusiv in Germania si Finlanda.

King produce sisteme abrollkipper,  sisteme skiploader, macarale hidraulice, bene basculabile si diverse tipuri de remorci.

DN Cranes

DN Cranes

DN Cranes este o companie italiana specializata in productia de macarale hidraulice pentru autoutilitare si camioane. Fondata in 1976, compania a dezvoltat o gama larga de macarale hidraulice, care sunt cunoscute pentru calitatea, fiabilitatea si eficienta lor. Produsele DN Cranes sunt realizate din materiale de calitate superioara si supuse celor mai riguroase teste de calitate, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de performanta si siguranta. Gama de produse a companiei include macarale hidraulice cu diferite capacitati si caracteristici, astfel incat sa se potriveasca nevoilor specifice ale fiecarui client.

DN Cranes produce diverse modele de macarale telescopice si macarale standard, precum si o gama variata de accesorii pentru acestea: graifere, nacele, platforme.

A.E.C.

A.E.C.

A.E.C. este o companie italiana specializata in productia de prize de putere pentru vehicule si echipamente grele. Fondata in 1961, A.E.C. a devenit rapid unul dintre cei mai importanti producatori de prize de putere din Italia si din intreaga lume. Compania ofera o gama larga de produse, inclusiv prize de putere de tip PTO si prize de putere electrice,  pompe hidraulice, ambreiaje care sunt utilizate in diverse aplicatii industriale, cum ar fi transportul, agricultura si constructiile. Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate si sunt proiectate pentru a fi fiabile si durabile pe termen lung.

OMFB

OMFB

OMFB este o companie italiana specializata in productia de prize de putere, pompe si componente hidraulice pentru vehicule si echipamente grele. Fondata in 1950, OMFB s-a concentrat pe dezvoltarea si productia de produse de calitate superioara, satisfacand astfel nevoile clientilor din intreaga lume. Cu o experienta vasta si o echipa dedicata de profesionisti, OMFB este recunoscuta ca unul dintre liderii mondiali in productia de prize de putere, pompe si componente hidraulice.

DOMAR

DOMAR

Domar este o companie italiana specializata in productia de accesorii pentru sasiuri, remorci si semiremorci. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, compania s-a concentrat pe dezvoltarea si productia de produse de inalta calitate, fiabile si durabile, care sa satisfaca nevoile clientilor din intreaga lume. Gama de produse a companiei include o varietate de accesorii, cum ar fi protectii pentru roti, sisteme de fixare a prectiilor pentru roti, aparatori de noroi, toate realizate din materiale de calitate superioara si supuse celor mai riguroase teste de calitate.

Cum te putem ajuta?

Cum te putem ajuta?

Suntem aici pentru a asculta intrebarile si sugestiile tale. Daca doresti sa afli mai multe despre sistemele de manipulat containere, despre produsele noastre sau serviciile pe care le oferim, completeaza formularul de contact si iti vom raspunde in maxim 24 ore.