Calitate si versatilitate

Calitate si versatilitate

VDL Container Systems dezvolta si produce o gama larga de sisteme hidraulice de manipulare si transport a containerelor abroll. VDL Container Systems sunt specializati in sisteme de abroll/hocklift, skiploader, instalatii cu cablu sau lanturi pentru camioane, remorci si vehicule agricole.

Despre VDL Container Systems

VDL Container Systems a inceput in 1999 intr-o hala de productie goala din Haper, Olanda, fara utilaje si fara comenzi. Cu doar cativa angajati foarte calificati, departamentul de proiectare, echipa de vanzari si un management cu suficient know-how, s-a inceput infiintarea unei fabrici de sisteme de manipulare a containerelor in cadrul VDL.

In primul an complet de productie, aproximativ 300 de sisteme au fost vandute. O echipa puternica de vanzari a creat o retea extinsa de dealeri in Tarile de Jos si Germania, aflata inca in curs de extindere. VDL Container Systems isi propune sa fie cel mai bun partener pentru clientii care utilizeaza sistemele de manipulare a containerelor, realizand sisteme inovatoare, fiabile si durabile.

Misiunea VDL Container Systems este de a crea sisteme excelente de manipulare a containerelor, combinand cunostintele si expertiza dobandita, ascultand cu atentie nevoile clientilor si depasindu-le asteptarile.

Sisteme hooklift / abrollkipper VDL Container Systems

Sisteme hooklift / abrollkipper VDL Container Systems

pentru camioane cu masa maxima autorizata de pana la 34 t
pentru camioane cu masa maxima autorizata de pana la 34 t
VDL sistem abroll

Incarcare, basculare si descarcare rapida si sigura, fiabilitate si eficienta ridicate sunt unele din cele mai importante calitati ale sistemelor abroll VDL Container Systems. In plus VDL integreaza in sistemele sale abroll cadre autoportante, unghiuri mari de rasturnare, rulementi fara ungere pentru sistemele telescopice, bloc de supape hidraulice construit din zone individuale, operare de la distanta. Datorita imbunatirii continue a produselor sale, VDL se afla intr-opozitie de lider in piata.

Sisteme skiploader VDL Container Systems

Sisteme skiploader VDL Container Systems

pot ridica sarcini de pana la 18 t
pot ridica sarcini de pana la 18 t
Mercedes cu skiploader VDL

Sistemele skiploader VDL Containersystems sunt dezoltate astfel incat sa ofere raza de actiune si stabilitate optime. Bratele de ridicare hexagonale ofera flexibilitate maxima. Acestea contribuie la manevrarea eficienta in zonele inguste, chiar si containerele inclinate pot fi ridicate si manipulate usor si in siguranta. Datorita experientei VDL in fabricarea otelului, au reusit sa limiteze numarul de suduri la sistemele de incarcare tip skiploader, acest lucru ducand la o rezistenta suplimentara si o finisare superioara.

Sisteme cu cabluri pentru transport containere

Sisteme cu cabluri pentru transport containere

greutate proprie redusa
greutate proprie redusa
Camion echipat cu sistem de incarcare VDL cu cablu 3

Cu flexibilitatea si multifunctionalitatea sa, sistemul de ridicare cu lant VDL ofera solutia potrivita pentru fiecare sarcina de transport. Odata cu integrarea Translift in grupul VDL, productia de sisteme de ridicare cu lant utilizate pentru transportul containerelor a fost adaugata la gama de produse VDL Container Systems.
Soferul poate descarca un container in cateva minute, fara sa coboare din cabina. Sistemul de transport cu lant de ridicare cu gheare face posibila cuplarea automata a containerului fara ca soferul sa paraseasca cabina.

Sistem cu lant pentru transport containere

Sistem cu lant pentru transport containere

eficienta maxima in transporturi
eficienta maxima in transporturi
Camion Iveco cu sistem cu lanturi VDL

Odata cu integrareaTranslift in cadrul grupului VDL, productia de sisteme de ridicare cu lant pentru transportul containerelor a fost adaugata la gama de produse a VDL Container Systems.

Sistemele de ridicare a containerelor cu lant ofera un grad de eficientizare care nu s-a mai intalnit pana acum in transportul containerelor. Cu flexibilitatea si multifunctionalitatea sa, sistemul de ridicare cu lant VDL ofera solutia potrivita pentru fiecare provocare din domeniul transportului. Soferul poate descarca cu usurinta, in doar cateva minute, un container fara sa coboare din cabina.

VDL Container Systems combina cunostintele si expertiza pentru a realiza sisteme excelente de manipulare a containerelor, ascultand cu atentie nevoile si depasind asteptarile clientilor. Politica VDL Container este orientata spre inovarea produselor si a metodelor de productie cu dorinta continua de imbunatatire, parte integranta spiritului antreprenorial VDL, in care predomina creativitatea si curajul de a inova.

Fondata 1999

vdl-logo

Parte a VDL Group

Abroll
Skiploader
Sisteme transport cu cablu
Sisteme transport cu lant