Sisteme multilift din Polonia

Sisteme multilift din Polonia

KING este o companie poloneaza producatoare de sisteme abroll, skiploader, macarale si remorci pentru autoutilitare si camioane. A produs si instalat deja peste 700 de sisteme care au fost montate pe sasiurile aproape tuturor marcilor de vechicule comerciale din Europa (inclusiv Germania si Finlanda).

Despre King

Intregul proces de productie a sistemelor de ridicare si transport King se bazeaza pe materiale si componente de cea mai inalta calitate. Mai mult, King angajeaza specialisti si experti care au calificari acordate de organisme competente in domeniul fabricarii echipamentelor hooklift. Obiectivul King consta in realizarea unor produse de cea mai buna calitate si oferirea de servicii profesionale.

King Polonia produce sisteme de ridicare si transport pentru autoutilitare si camioane:

  • sisteme abroll;
  • macarale telescopice;
  • sisteme skiploader;
  • remoci auto si remorci cu abroll utilizate in agricultura, horticultura sau in domeniu forestierl
  • remoci auto, transport barci, platforme auto;
  • platforme cu macara.

Sisteme abrollkipper King

Sisteme abrollkipper King

capacitate de ridicare de la 5 t la 20 t
capacitate de ridicare de la 5 t la 20 t
Hooklift King HZ-20R 20 t

Sistemele abrollkipper King se caracterizeaza printr-o durabilitate si fiabilitate ridicate si o estetica excelenta, sunt proiectate pentru a functiona in conditii de drum si meteorologice extreme cum sunt intalnite in Finlanda. Sistemele cu abrollkipper King sunt functionale, iar fiecare detaliu este bine gandit si imbunatatit continuu.

Cand sunt montate pe un vehicul, sistemele hooklift devin parte integranta din camion. Ca urmare, hooklift-ul si camion-ul lucreaza impreuna pentru o sarcina dusa cu bine la final. Pentru a oferi cea mai buna calitate a sistemelor abroll, KING coopereaza cu producatori de camioane precum DAF, MAN, Scania, Volvo, Renault, Iveco, Mercedes, Isuzu sau Mitsubishi.

Toate sistemele abroll King sunt echipate cu: sistem cu carlig cu blocare hidraulica, pompa hidraulica cu rezervor de ulei, aparatori de noroi, protectie anti-impanare, incuietori hidraulice de siguranta realizate la standarde CE. Sistemul poate fi comandat de la distanta atat din cabina cat si din exteriorul camionului. Sistemele hooklift King pot fi personalizate cu o serie de accesorii optionale precum rola de sprijin spate pentru stabilizare, trusa de scule, bara de lumini si pot fi vopsite intr-o gama larga de culori RAL.

Sisteme skiploader King

Sisteme skiploader King

ideal pentru autoutilitare si camioane usoare
ideal pentru autoutilitare si camioane usoare

Ca urmare a diversificarii gamei de produse, KING va propune sistemul skiploader BR-4 cu o capacitate de ridicare de 4 tone.  Skiploaderul King BR 4 este ideal pentru echiparea autoutilitarelor si camioanelor usoare si permite incarcarea, descarcarea si transportul containerelor deschise si inchise.

Remorci King

Remorci King

utilizari multiple
utilizari multiple
Remorci tranport barci

Remorcile echipate cu sisteme abroll sau cu macara, remorcile auto pentru transportul barcilor sau platformele auto produse de King isi gasesc utilizarea in cele mai diverse industrii. Fiecare remorca King se poate personaliza putand fi adaptata nevoilor individuale ale clientului. In plus, constructia robusta, realizata din materiale de calitate, asigura fiabilitatea remorcilor chiar si atunci cand sunt supuse la sarcini grele.

Asistenta tehnica
Servisare in garantie si post garantie
Instructaj soferi
Piese de schimb
Service mobil
Omologare

Gama variata de produse

Sisteme abroll/hooklift
Macarale telescopice
Sisteme skiploader
Remorci cu hooklift
Platforme cu macara
Remorci pentru transportul barcilor
Remorci auto