Macarale de cea mai buna calitate

Macarale de cea mai buna calitate

Dall’Aglio Newcranes S.r.l. (DN Cranes) a fost fondata in 2005 iar din 2010 a deschis prima fabrica de macarale hidraulice la Viadana, Mantova, Italia. In cativa ani productia creste exponential si ajunge la punctul de a asambla si vinde lunar zeci de utilaje in toata lumea. Gama de macarale DN Cranes se extinde rapid, de la cele mai mici macarale electrice cu un singur brat pentru camionete si pick-up pana la modelele de 30 si 40 de tone pentru camioane cu trei si patru axe.

Misiunea declarata a DN Cranes este sa constructia macaralelor de cea mai inalta calitate, cu tehnologie de ultima ora si design modern pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor.

Despre DN Cranes Italia

Dall’Aglio Newcranes este ocompanie italiena care produce si vinde pe piata globala o gama larga de macarale hidraulice telescopice capabile sa raspunda celor mai variate nevoi ale clientilor. Dall’Aglio Newcranes S.r.l. a fost fondata in 2005 ca societate comerciala, iar in 2010 a deschis prima fabrica de macarale hidraulice. In cativa ani productia de macarale a crescut exponential, iar fabrica ajunge in punctul de a fabrica si vinde lunar zeci de utilaje in toata lumea.

Gama de macarale se extinde rapid, astfel incat productia de astazi variaza de la cele mai mici macarale electrice cu un singur brat pentru camionete si pick-up pana la modelele de 30 si 40 de tone pentru camioane cu trei sau patru axe.

In acest moment, in toata lumea lucreaza mii de macarale DN Cranes, instalate pe camioane, barci, tractoare agricole sau in uzine. Fiecare dintre aceste utilaje ofera zi de zi avantaje economice celor care le detin.

Misiunea Dall’Aglio Newcranes este de a construi macarale de cea mai inalta calitate, cu tehnologie de ultima ora si design modern pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor.

Macarale telescopice DN Cranes

Macarale telescopice DN Cranes

capacitate de ridicare de la 0.9 t la 3.7 t
capacitate de ridicare
de la 0.9 t la 3.7 t
Macara telescopica DN M 3.8

DN Cranes produce macarale telescopice cu capacitati de ridicare cuprinse intre 0.9 t si 3.7 t, cu 3 sau 4 extensii hidraulice si optional, cu extensii manuale suplimentare. Macaralele telescopice DN Cranes cu capacitati de ridicare cuprinse intre 0.9-1.9 t pot fi montate pe autoutiliatare cu masa maxima autorizata de 2 t, iar cele cu capacitati de ridicare cuprinse intre 1.9 t si 3.7 t pot fi montate pe autoutiliatare cu masa maxima autorizata de 3.5 t.

Aceste macarale imbina materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii moderne de productie pentru a obtine un produs finit usor de utilizat si foarte fiabil. Astfel structura de rezitenta este sablata si vopsita folosind materiale si procedee de inalta calitate, toate bolturile, imbinarile si tevile sunt supuse unui tratament anticoroziv,  pozitia panoului de comanda este reglabila, iar rotirea bratului se realizeaza prin intermediul unui surub melcat

Macarale standard DN Cranes

Macarale standard
DN Cranes

capacitati de ridicare cuprinse intre 2,6 t si 37 t
capacitati de ridicare
de la 2,6 t sla37 t
Macara DN 8.7 - 1

Gama de macarale standard DN Cranes cuprinde macarale cu capacitati de ridicare cuprinse intre 2.6 t si 37 t cu un  concept nou, extrem de elaborat, cu design avansat. Prevazute cu 3-6 extensii hidraulice si extensii manuale optionale pot fi montate pe autocamionae cu 3 sau 4 axe.
Macaralele standard au structura de rezistenta sablata si vopsita folosind materiale si procedee de inalta calitate, toate bolturile, imbinarile si tevile sunt supuse unui tratament anticoroziv,  pozitia panoului de comanda este reglabila, iar rotirea bratului se realizeaza prin intermediul unui surub melcat. Optional pot fi echipate cu picioare stabilizatoare, distribuitor cu 2 functii suplimentare, kit PLE montat si testat din fabrica, telecomanda, troliu sau accesorii specifice.
Versiunea speciala DNN (DN Next) a macaralelor standard este echipata cu brat scurt pentru a creste capacitatea de ridicare.

Accesorii diverse

Accesorii diverse

Flexibilitate extinsa
Flexibilitate extinsa
Graifere

Macaralele DN Cranes se adapteaza nevoilor tale, de aceea pot fi echipate cu o serie de accesorii variate pentru a creste versatiliatea si siguranta in utilizare:

  • stabilizatoare;
  • nacelle din otel, aluminiu sau fibra de sticla, pentru una sau mai multe persoane;
  • cupe;
  • graifere;
  • trolii;
  • telecomenzi radio.

Fondata 2005

dn_cranes_logo_transparent

Nimic nu este perfect și suntem conștienți de asta, dar cu sfaturile dumneavoastră și voința noastră putem face multe pentru a ne apropia de perfecțiune.
Pier Luigi Dall’Aglio

Cea mai buna calitate

– fabricate in Italia
– otel Strenx® rezistenta ridicata
– telecomenzi Scanreco (fabricate in Suedia)
– distribuitoare hidraulice  Danfoss (fabricate in Danemarca)
– limitatoare electronice   Hydac ( fabricat in Germania) sau Fabercom (fabricat in Italia)
– inele de rotire  ThyssenKrupp Rothe Erde®