Fabricate in Spania

Fabricate in Spania

Sistemele multilift pentru transportul containerelor produse de JIMECA s-au impus pe piata drept cel mai potrivit, fiabil si usor de manevrat sistem multifunctional de transport. Bratul cu carlig poate fi extins si retras pentru a modifica pozitia containerului pe rampe si/sau remorci chiar si sub sarcina.

Vrei sa afli mai multe detalii despre sistemele abrollkipper / hooklift sau remorcile si semiremorcile Jimeca?

Despre Jimeca Spania

Infiintata in 1985, JIMECA si-a inceput activitatea cu cei 7 actionari ca singuri angajati intr-o hala de doar 800 m2. In prezent, dupa ce a fabricat peste 23.000 de sisteme pentru transportul containerelor, JIMECA are 200 de angajati care lucreaza intro fabrica de 86.000 mp, dintre care 55.000 mp spatii de productie

De la inceput JIMECA a pus accentrul pe inovatie si calitate in fiecare departament. Departamentele tehnice si R&D au proiectat si dezvoltat propriile sisteme de transport pentru containere aplicand imbunatatiri tehnice si tehnologice produselor.

JIMECA produce 95% din echipamentele industriale multi-carlig din Andaluzia si 70% din cele din Spania, ajungand pe piata internationala in tari precum Franta, Irlanda, Olanda, Anglia, Brazilia, Chile, Columbia, Germania, Portugalia etc. Sistemele  abroll pentru containere JIMECA sunt fabricate in orice dimensiune si capacitate dorita, fiind compatibile cu o multitudine de modele de camioane si sunt personalizate pentru a indeplinii toate cerintele clientilor

În prezent, JIMECA a implementat un sistem de management al calitatii, conform REGULAMENTULUI ISO 9001:2008 certificat de BUREAU VERITAS, iar toate echipamentele au marcajul calitatii CE

Sisteme abrollkipper

Sisteme abrollkipper

capacitate de la 3 la 30 t
capacitate de la 3 la 30 t
Abrollkipper 20 tone Jimeca - MAN

Sistemele hooklift Jimeca s-au impus pe piata ca cel mai versatil, fiabil si usor de manevrat sistem de transport. Bratul carlig poate fi extins si retras in pozitia de colectare si plasare, chiar si sub sarcina, pentru plasareaa containerului pe rampe si/sau remorci. Sistemul de control permite amplasarea si colectarea containerului intr-un mod sigur si controlat. Dispozitivul incorporeaza si un sistem suplimentar de control care, amplasat in cabina vehiculului, permite efectuarea tuturor manevrelor necesare pentru manipularea containerelor din interiorul cabinei.

JIMECA foloseste doar oteluri de mare rezistenta, ceea ce ii permite sa ofereo constructie cu inaltime mica si o greutate proprie redusa, oferind astfel o sarcina utila mai mare vehiculului. Elemente precum carligul si rolele sunt realizate din fonta, ceea ce le confera caracteristici mecanice excelente, obtinand o rezistenta mai mare la uzura, prelungind durata de viata al sistemelor abroll JIMECA. Intretinerea acestor echipamente este minima, fiind limitata aproape exclusiv la ungerea pieselor mobile.

Containere abroll

Containere abroll

gama variata pentru aplicatii diverse
gama variata pentru aplicatii diverse
Container Jimeca

JIMECA produce o gama variata de tipuri de containere pentru sistemele abroll: platforme transport utilaje, containere cu borduri laterale, containere cu macara incorporata, rezervor pentru irigatii, container pentru deseuri din constructii, containere pentru deseuri forestiere, containere pentru gradinarit, compactoare pentru deseuri, containere cu lant, etc.

Containerele produse de JIMECA se remarca printr-o calitate ridicata datorita tehnologiilor folosite: sunt realizate din oteluri de inalta rezistenta, sablate cu nisip si sudate cu ajutorul robotilor. Containerele sunt astfel construite incat sa aiba un centru de greutate coborat si sunt complet personalizabile, putand fi vopsite intr-o gama larga de culori RAL.

Semiremorci cu sisteme abroll

Semiremorci cu sisteme abroll

modele de 25 t si  30 t
modele de 25 t si  30 t
Semiremorca hooklift Jimeca

Semiremorcile cu hooklift JIMECA sunt alegerea perfect atunci cand vrei sa optimizezi activitatea companiei. Containere universale, platforme de transport, compactoare de deseuri, cisterne, containere cu macara sau betoniere, toate pot fi utilizate intr-un mod confortabil, sigur si, mai ales, versatil. Practic orice poate fi transportat datorită acestor sisteme de încărcare, optimizând utilizarea vehiculelor și minimizând costurile de transport și personal.

Remorci agricole cu sisteme abroll

Remorci agricole cu sisteme abroll

de la 5 t la 25 t
de la 5 t la 25 t
remorca agro hooklift Jimeca

Remorcile agricole cu abroll Jimeca transforma tractorul tau intr-un vehicul polivalent, capabil sa transporte orice: diverse utilaje, rezervoare, cisterne, statii de pompare a apei, compactoare deseuri, containere pentru deseuri agricole sau forestiere etc.
Cu o singura remorca echipate cu sistem abrollkipper de transport si manipularea a containerelor vei ei putea transporta o multitudine de produse pentru aplicatii  agricole diverse, valorificand la maximum parcul tau de tractoare si masini.

Fondata 1985

Jimeca-logo

55.000 mp spatii de productie

Leader de piata

70%

din piata de sisteme hooklift din Spania

90%

din piata de sisteme hooklift din Andalusia

Versatilitate

Managementul deseurilor
Reciclare
Deseuri forestiere
Agricultura
Constructii