Abroll transport header

Briforest Hook Lift va oferă servicii de transport containere abroll kipper cu un vehicule specializate. Avem toate autorizațiile necesare pentru transportul deșeurilor, iar șoferii noștri au toate permisele necesare: ADR/IPROCHIM si suntem disponibili 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Domenii in care poti folosi cu succes transportul cu containere abroll

Sistemele de transport al containerelor cu abroll permit încărcarea mărfurilor de la nivelul solului – containerul este descărcat și încărcat cu ajutorul unui brat hidraulic cu cârlig. În containere puteți transporta:

  • deseuri municipale si industriale;
  • deseuri din costructii, moloz, pamant din excavari, deseuri din demolari;
  • busteni, lemn taiat, rumegus, aschii lemn, cazaturi lemn, peleti
  • produselor reciclabile, balotate sau vrac: deseuri hartie carton, deseuri anvelope, deseuri plastic, deseuri lemn, deseuri sticla, deseuri textile, deseuri metalice;
  • resturi vegetale;
  • produse agricole, cereale, baloti;
  • diferite tipuri de containere

… si multe altele

Pe langa acestea camioanele si containere abroll sunt utilizate in industria petroliera unde este necesara amplasarea containerelor abrollkipper etanse si omologate ADR / IPROCHIM, langa sonde, puturi, bazine si bataluri pentru a colecta si transporta deseurile de slam petrolier, deseuri de ape uzate, deseuri de emulsii, deseuri de slamuri uleioase, deseuri de namoluri apoase.

Clienti care au incredere in noi

De ce sa ne alegi?

Cum te putem ajuta?

Cum te putem ajuta?

Suntem aici pentru a asculta intrebarile si sugestiile tale. Daca doresti sa afli mai multe despre sistemele de manipulat containere, despre produsele noastre sau serviciile pe care le oferim, completeaza formularul de contact si iti vom raspunde in maxim 24 ore.